Reduceri!

Sticky Notes Transparente, 76 x 76 mm, 50 Bucăți, Roz

Prețul inițial a fost: 59,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.

Transparent Sticky Notes România

Descriere

Post It-uri Transparente

Dacă și tu te numeri printre cei care s-au săturat să își murdărească sau să își sublinieze toate cărțile de studiu, atunci poate este momentul oportun să îți îndrepți atenția către o metodă mai simplă de a învăța, fără să pui în aplicare variantele clasice.

 

Noile sticky notes transparente sunt o adevărată salvare pentru cei care rețin foarte multe informații subliniind, desenând și schițând, permițându-ți să faci toate aceste lucruri mult mai facil și fără să distrugi manualul de pe care citești. Cu ajutorul lor, poți nota direct pe carte, poți trasa linii și poți evidenția detaliile într-un mod distractiv, care face învățatul o activitate creativă și practică.

 

Beneficiile acestor notițelor adezive translucide:

 

  • Fiind transparente acestea pot fi lipite direct pe cartea din care înveți și îți permit să subliniezi sau să evidențiezi fără să o deteriorezi;
  • Acestea pot fi utilizate asemenea unei foi de clac: poți copia orice fel de desene pe ea și apoi să îl suprapui pe un text, pe o foaie albă sau pe un perete;
  • Îți oferă o perspectivă mult mai cool asupra învățatului și eficientizează procesul foarte mult pentru tine;
  • Lipiciul de pe spatele acestora, care îți permite să le pui pe suprafețe, nu va lăsa niciun fel de urmă atunci când post-it-ul va fi îndepărtat.

Informații suplimentare

Tip Produs

Notițe Adezive Transparente

Număr Bucăți

50/set

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sticky Notes Transparente, 76 x 76 mm, 50 Bucăți, Roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *